Skip to main content

Behandling

Jeg arbejder helt primært med EMDR terapi, som jeg har videreuddannet mig indenfor siden 2003. Herudover har jeg en lang række andre kurser & efteruddannelser, som jeg selvfølgelig også trækker på i mit behandlingsarbejde.

Du kan henvende dig direkte som selvbetaler, eller hvis din arbejdsgiver eller din sundhedsforsikring dækker dit samtaleforløb er dette også en mulighed. 

Jeg  har igennem mange år været tilknyttet Forsvarets psykolognetværk med tilbud til veteraner og pårørende.

Samtaleforløb gennemføres primært med fremmøde i klinikken, men videokonsultationer er altid en mulighed, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan eller ønsker møde op i klinikken.

Priser: 

Individuel terapi   50 minutter           1250,- kr

NADA                                                     125,- kr

Vær opmærksom på, at du - såfremt du er medlem af sygeforsikringen Danmark - kan få tilskud til din samtale i henhold til den aftale, du har hos dem. www.sygeforsikring.dk  

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, almindelig privat forsikring eller måske er der en sundhedsordning via dit arbejde, vil du ofte kunne få tilskud til eller fuld refusion for din betaling af samtalerne.

Når du bruger disse sundhedsforsikringer skal du vide, at der også her er frit psykologvalg.

Afbud/Udeblivelse:

Afbud skal ske senest dagen før aftalen inden klokken 12.00 pr. sms eller e-mail. 

Ved udeblivelse eller for sent afbud koster det  det samme som for en gennemført session. Kommer du via henvisning, skal du være opmærksom på, at aftalen med sygesikringen betyder, at du første gang betaler 1 x egenbetaling og ved evt. efterfølgende afbud eller udeblivelser skal betale 2 x egenbetaling.

Betaling:

I forbindelse med hver enkelt session enten via

- Straks bankoverførsel

- eller tilsendt faktura, der skal betales inden 3 dage.